sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Adventtia

Hyvää sunnuntaita!

Askartelin eilen meille oman adventtikynttilähässäkän. Huomaan kyllä, että käytän monesta tekeleestäni nimitystä hässäkkä, mutta se  johtuu ehkä vain siitä, että se tekeminen on poikkeuksetta yhtä hässäkkää :D Kynttelikön tekoon tarvitsin kakkuvuuan, korkeita kynttilöitä, narua, paperia, tussin, havuja, puolukan varpuja sekä jotain kivaa matskua kakkuvuuan pohjalle pitämään kynttilät pystyssä. Laitoin varuuksi kynttilöiden juureen foliopaperia. Tässäpä sitten kuvaa :)
Nyt alan tekemään lisää joulupallokransseja :)
Oikein lämmintä sunnuntaita juuri Sinulle <3

-Krista

tiistai 25. marraskuuta 2014

Lähimmäisen rakkautta

On asia, josta toivottavasti teistä monet pääsee nauttimaan tavalla tai toisella. Joitakin asioita pidetään itsestään selvyytenä, ja lähimmäisen rakkaus on ehkä yksi niistä? Päivittäisen hyvän olon tunteen lisäksi, jota perheenjäseniltä saamme, voimme kokea tunnetta muilta läheisiltä. Näin kävi myös mulle.
Oon jo pitkän aikaa etsinyt Frank Sinatran LP-levyjä Suomesta, mutta tahtovat olla todella ison kiven alla! Muutamia oon löytänyt ja ne onkin ehkä niitä suurimpia aarteita tällä hetkellä :) Erityisesti oon ettinyt Sinatran joululevyä. Enkä ihan mitä tahansa, sillä tältä hemmolta niitä löytyy muutama... Tällä himiöimälläni levyllä on mm. joululaulut The Christmas Song ja Have Yourself A Merry Little Christmas. Nuo on ihan mun suurimpia suosikkeja joululauluista :) Heikoimmalla hetkelläni kattelin levyä jo Ebaysta, mutta toimituskulujen kanssa levyn hinta nousi taivaisiin. En ole siis malttanut leyvä vielä tilata :/
Pikkusiskoni lähti miehensä kanssa synttärimatkalle Ameriikan Yhdysvaltoihin :) Laitoinpa sitten viestiä, että jos joku levykauppa reitille osuu, niin kävisivät kurkkaamassa mulle sieltä Frankkia. Eräänä aamuna sitten puhelimessa oli viesti, levy löytynyt, katoppa onko oikea :) tai no, me jo se otettiin :) Kattelin netistä kyseisen kaupan tarjontaa, ja siellähän se Frank Sinatran joululevy oli, mutta juuri sitä mitä halusin ei näkynyt...
Sisko laittoi levystä kuvan, ja voivoivoivoi! Se oli kuin olikin juuri SE levy!! Sain levyn viime viikolla ja arvaatko, oonko kuunnellut?? :D
Lähimmäisen rakkaus? Mua on ajateltu Ameriikan Yhdysvalloissa, on nähty vaivaa, että levy löytyy. Jälleen yks haave toteutunut ja sydämmessä tunnen suurta lämpöä :)

Joo, sain sitten muutaman muunkin levyn! Bing Crosbyn joulumusiikkia sekä Pähkinänsärkijän "soundtrackin". Uskomatonta!!

Tämän tarinan tarkoitus on, että toisen ihmisen ajatteleminen johtaa suuriin ja lämpimiin tunnetiloihin. Mikä sulle voi tuntua pieneltä, voi toisesta tuntua todella suurelta ja lämpimältä ja ihanalta :) Jaa huomaavaisuutta, se ei ole itseltä pois.

-Krista-

https://www.youtube.com/watch?v=nZ6yQgBvuoI





maanantai 24. marraskuuta 2014

Kranssit

Heivaanhei!!

Olen muutamaan otteeseen törmännyt netissä tosi kivoihin ovikransseihin. Nyt tuli oiva hetki toteuttaa itsekkin tuo mainio vempeles :) Paljon halvemmalla ei enää itse kranssia voi tehdä, käytin pohjana kertakäyttölautasta. Leikkasin pohjan irti ja jäljelle jäi sopivan kokoinen rinkula. Aloin ensin tekemään villalankapallokranssia tekemällä sanomalehden erikokoisista sivuista pallomyttyjä. Myttyjen päälle veivasin villalankaa, joulun väreissä. Oli työlästä, mutta kranssista tulee ihanan lämminhenkinen :) Ensimmäinen on harjoituskappale, mutta en tiedä jaksanko värkätä noita villalankapalloja enää enempää... Täytyy lahjoa poijat siihen hommaan? Tässä kuva tästä kranssista.







Toisesta kranssista tuli mun mielestä aivan ihana! Tein sen valmiiseen styroxirenkaaseen. Styroxirengas oli tukevampi kuin tuo kertakäyttörinkula, joten jos aiot kranssin tehdä, suosittelen styroxia :) Renkaaseen liimasin kuumaliimapyssyllä joulukuusenkoristepalloja (yhdyssana?) :D Oli helppo ja nopea tehdä, vielä liimaan siihen ihan pikkuisia palloja, ettei styroxi näy pallojen väleistä. Tässä kuvaa...

Runsautta voi lisätä oman maun mukaan lisäämällä palloja ympärille. Näitä taidan tehdä vielä lisää, vaikka jouluisiksi lahjoiksi :)
Huomenna teen postauksen lähimmäisen rakkaudesta. Nähdään!

<3:lla Krista











perjantai 14. marraskuuta 2014

Tapetointia

Heips!

Kauan oon haaveillut keittiön seinän tapetoinnista. Blogeissa ja facebookin sisustusaiheisissa ryhmissä oon törmännyt monesti ihanaan tapettiin, jossa on haaleaa roosaa sekä vaaleita sävyjä, ruutuja. Nyt käytiin hakemassa tapetti ja se on aivan ihanaa! Ennen joulua jos saadaan paperi seinään, niin hyvä :) Alla kuvaa tapetista :)
Kivaa viikonloppua!
-Krista

Vähän heikosti saa kuvasta selvää, mutta usko mua, on aivan ylkkä söpö tapeetti!