sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Hiihtoloma!

Terse!

Meillä täälä Pohojammaalla alkaa nyt hiihtolomaviikko. Itse alootin vähän etuajassa, nimittäin sairaslomalla... Kuumetta nosteli loppuviikosta ja nyt alkaa taas elämä voittaa :)
Sori vaan, kun en ole blogia päivitellyt, en tiedä miten siinä nyt silleen on päässyt käymään!
Hiihtolomaviikolla ollaan menossa perheen kanssa Tallinnaan ja Espooseen sukulaisia tervehtimään, kivaa siis lomalla tiedossa :)
Puutarha-aihetta oon vähän teille jo esitellytkin. Viime viikolla hain kirjastosta oppaita ja opuksia, muutaman kirjan olen jo läpi lukenut/selannut ja vinkit talteen raapustanut. Kivasti aurinko on lämmittänyt ja sulattanut jo lunta nurmikolta, niin että pieniä hahmotuksia oon jo ehtinyt tehdä :) Haaveissa siintää suuuuuuri ruuuuusutarha, muutamilla muilla kukkasilla höystettynä, saa nähdä mitä lopuksi aikaan saan... Oon myös tehnyt sisustuksellisia hankintoja, ja ideoita pukkaa nyt ihan ovista ja ikkunoista. Pitäis vaan jotenkin saada kaikki toteutettua!

Palataan asiaan pikimmiten! Hyvää lomaa niille joilla sitä on, tsemppiä töihin niille joilla töitä on. Sekin on hieno homma, oikiasti.

-Krista-

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Heippa helmikuu!!

Jee, kevät lähestyy!! Kyllä, usko tai älä :)
Blogin pitoa on haitannut nyt muut harrastukset. Kuntosalilla on käyty tosi ahkerasti ja uudesta elämäntyylistä en enää luovu. Eilen oli karkkipäivä ja vetäisin irtokarkkeja puolisen kiloa. No joo, en pystyny syödä kyllä kaikkia, sen verran alkas häjyä tekemään :D Sääntönä meillä on, että jos ei syö karkkipäivänä kaikkia karkkeja, ne lentää roskikseen. Tämä siksi, ettei ne ala poltella tuola kaapissa sitten viikolla. Älä huokaile, ei niitä karkkeja kovin montaa roskiin heitetty :D
Kevätkausi on mulla aina tulppaaniaikaa. Valkoiset tulppaanit on mun suosikkeja tulppaaneista, mutta mikään ei vedä vertoja valkoisille tai vaaleanpunaisille ruusuille! Ruusuja sitten lähempänä kesää...Mulla on todella huonolla mallilla kukkamaljakkotilanne, mutta ei hätää. Eihän sen maljakon tarvi mikään Aaltovaasi ollakkaan! Olen kerännyt lasipurkkeja, kaikenkokoisia, ihan vain koska hamsteri oon. Herkkukurkkupurkki soveltuukin tosi hyvin kukkamaljakoksi. Sitä sitten vähän tuunasin nätimmäksi :)
Alla kuvia muista lasipurkki-ideoistani. Älä hyvä ihminen vie purkkeja lasinkeräykseen, vaan tuunaa niistä itselles vaikka ja mitä!!


Tässä ihanat tulppaanit. Lisäsin vain tuollaista "vanhan" väristä pitsinauhaa purkin ympärille ja hyvä tuli :)
Lasipurkkeihin laitoin myös tulitikut sekä astianpesutabletit.
Herkkänenäiselle (kuten minä) voi olla astianpesuaineet liian vahvoja, joten tuunasin siihen kannen tapetin palasta ja pitsinauhasta :)

Tässä kuva pitsinauhoista, että tiedät mitä tarkoitan vanhalla nauhalla. 
Ostin muuten tänään FB:n yhdeltä kirppikseltä jotain ylikivaa, saan sen keskiviikkona, joten until then...

Mukavaa viikkoa!

-Krista