tiistai 3. maaliskuuta 2015

Liikunnan ilo?

Hei taas :)!

Eilen olin lenkillä pitkästä, pitkästä, pitkästä aikaa. Kyllä oli nivuset kipiät eilen ja erityisesti tänään :) Mutta oli ihana juoksennella kuivilla jalkakäytävillä, soittimesta paasasi parasta musaa ja keli oli kiva (kylymä). Hiihtolomaa ennen olin pienes flunssas joten senki takia oli tosi kiva päästä vähä liikkumaan. Tänään suunnataan Janpan kans salille, kivaa sekin :)
Aktiivisuusranneke näytti parhaat puolensa Tallinnan reissulla, askeleita kertyi päivän aikana melkein 20 000. Olo oli myös sitä mukaa, kyllä uni maittoi... Tänään Looppi sitten näytti toisen puolensa. Eilen latasin vempeleen ja tänä aamuna luukutti taasen sitä "yhdistäkoneeseen" merkkiä! Voi kääk, ajattelin että nytkö se sitten kailahti! Mutta ei onneksi! Työmaalla asiaa tarkemmin tutkittiin, niin sehän vilkutti Mem. Full! Siis siinä oli muisti täynnä!
En hoksannukkaa ollenkaa että niin voi käydä :D Olen vaan ladannut akkua täyteen, en mitenkään synkronoinut sitä koneeseen... No tänään sitten tein sen ja siitähän kaveri taas intaantui mukavasti :D
Muista siis välillä päästää Loopista sinne kertyneet tiedot pois, niin se jaksaa taas sua kannustaa huimiin saavutuksiin :D

Mukavaa päivää sullekkin :)

t. Krista

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Pientä kivaa kotona

Kirpputorilta, kirpputorilta. Ihana Pentikin nalle sai kaverikseen muutamia vanhoja kirjoja. Milnen Nalle Puh on vuodelta 1966 :)

Pirtin penkki sekä puinen laatikko todellisia löytöjä! Tuunaan penkin keväämmällä hiomalla ja maalaamalla. Siitä ehkä tulee olohuoneen pöytä... Kirjat penkillä ovat puutarha-aiheisia, multasormia syyhyää jo kovasti :) Puulaatikon sisällä sisustuslehtiä.

Ihana naulakko on kuin mulle tehty. Ihana ruusukuvio keskellä, alhaalla viisi koukkua. En vielä tiedä mihin tämän sijoittaisin :)

Aarrekaapin päältä lähikuvaa. Pullot kirpputoreilta, kakkukupu Ikeaa.

Sama aarrekaapin päällystä kauempaa :)

Hiihtolomaa!

Moi!

Hiihtolomalla kyläiltiin Tallinnassa siskoni ja hänen miehensä luona. He näyttivät meille kaunista kaupunkiaan, kivoja ravintoloita ja kahviloita. Tallinna on hieno kaupunki ja varmasti käydään siellä vielä uudestaan! Tässä vielä kuvia matkalta :)