tiistai 16. joulukuuta 2014

Yksityiskohtia


Hei!

Meidän kotiin on vähän salaa tullut kaikenlaisia ihania, pieniä yksityiskohtia. Välillä kuljeskelen ympäri tupaa, hymyillen, tyytyväisenä katsellen pieniä, kauniita juttuja. Kauniita ne ovat minulle, kivoja löytöjä sieltä sun täältä :) Monesti, kun jossain putiikissa törmää kivoihin asioihin, tulee olo, että tuon täytyy muuttaa meille! Ehkäpä se on jonkinmoista johdatusta, johdatusta omaan, hyvään oloon. Pienikin on suurta, kun sitä oikeasta vinkkelistä tutkiskelee :)
Kuvia selityksineen alla.
Nämä pussukat tilasin Sisustus Interiorista. Ovat sellaiset hajustimet, jotka voi laittaa vaikka vaatekaappiin... Ju nou..? :)

Jossain vaiheessa huomasin, että meillä on aika paljon syrämmiä. Tiedä sitten, ollaanko niin syrämmellisiä, kuin näiden lukumäärä antaa olettaa? Tämä erityinen siksi, että se on kuopuksen tekemä <3

Takan päällä pidän tulitikkuja. Tänä vuonna koulun myyjäisistä voitin arvalla jouluisen rasian.

Mehupillejäkin voi pitää esillä nätisti. Et tarvitse kuin lasipurkin :)

Opiskeluaikoina Luovan toiminnan -kurssilla saimme luvan kanssa vääntää rautalangasta. Väänsin rakkautta.

Matkahuollossa asioidessani, törmäsin siellä naapuripitäjän Heikki Laaksosen tekemiin joulukortteihin. Tämän toin kotiin, koska siinä on meidän kylän kirkko ja kellotapuli :)

Tämän taulun olen tehnyt kauan sitten. Haarukat sain anopiltani ja laitoin ne langalla kiinni paperiin, jonka teippasin valmiiseen tauluun. Taulussa oli joku typerähkö teksti, mutta kehykset ihanat.

Muutamaa tuunausta. Suodatinpussipaketista tein viime jouluksi korttitelineen. Päällystin sen kivoilla, jouluisilla papereilla ja lisäsin kauniin rusetin :)

Suodatinpussipaketista tuunasin myös nätimmän suodatinpussipaketin :) Vähän se on jo kärsinyt, mutta vielä vaan on käytössä.

Tämä taulu on eteisen HappyWallilla. Ostin tämän muutama viikko sitten, mutta en nyt millään muista mistä... Teksti on puhutteleva. Muistathan myös sinä sen? :)

Sain kesällä sedältäni vanhoja valokuvia. Nämä hemmot ovat kaukaisia sukulaisia Ameriikan mailta. Kauniita, vai mitä? :)

Lusikat pienessä lasipurnukassa. Yksinkertaista ja nättiä. :)

Avaimet. Elämä, Moon sun. Ei kai se muuta kaipaa?