perjantai 31. lokakuuta 2014

Nättiä, niin kauan ku sitä kesti...

Moi sulle!

Tänään töistä ja kauppareissulta palattuani, kotona odotti ihana yllätys: Anoppi oli tullut kylään, matot pihalla ja lattiat pestynä. Mulla on kyllä paras anoppi :)
No ajattelin siinä kauppakasseja tyhjätessäni, että nyt täytyy jo toteuttaa yks kauan suunnitteilla ollut kynttilähässäkkä. Metallivispilät olin hankkinu jo aikapäiviä sitten, mutta en vaan oo saanut niitä kohdalleen ja paikalleen. Pienellä munklauksella latasin sitten keittiön härpäkkeen uuteen uskoon. Varttia myöhemmin kilahti, kolahti ja haiskahti... :D Kuvat puhukoot puolestaan :)

Tuikkutalot ostin ihanalta Sadulta, jolla on muuten oma blogi myöskin, nimeltään Sadunlaista. Käykääpä kurkkaamassa taitavan korttimaakarin tekeleitä :) Ja nuo vispilät sitten laitoin roikkumaan tuikkutalojen alle.

Tässä kuva vielä vähän kauempaa.

Ja näin kävi, kun vispilässä oli muovisia osia... Onneksi ei ollut alla mitään tulenarkaa, olis muuten tullu VPK:lle kiire :/ Tästä viisastuneena, aion hakea uudet vispilät. Metalliset.

maanantai 27. lokakuuta 2014

Billy-hylly!

Heippistä!!

Viime viikko oli aika kiireinen, varsinkin työrintamalla. Syysloma myös sekoitti vähän pakkaa, mutta nyt on intoa ja inspiraatiota kerrakseen :)
Viime viikonloppuna olimme Jampan kans muuttopuuhissa. Veljeni muutti perheineen Pirkanmaalta tänne Pohojammaalle :) Aivan ihanaa! Muuttokuormaa haettiin ja samalla käytiin myös Tampereen Ikeassa hakemassa Billy-hylly. Aijjettä mä sitte tykkään tuosta kauniista, yksinkertaisesta ja somasta Billystä :) Syyslomalla käytiin Espoossa siskon perhettä tervehtimässä ja sillä reissulla haettiin tuo pyöreä sivupöytä, josta kuva myös alla.
Billy vielä vähän odottaa täyttöä, mutta luulisin ettei kauaa mene kun on hyllyt täynnä :)

Mukavaa viikkoa!

-Krista



Olohuoneesta tuli vielä kodikkaampi Billy-hyllyn myötä, vai mitä? :)

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Syyslomaa!

Moi!

Ollaan vietetty syyslomaa, siksi hiljaisuus blogin puolella :) Lomalla kävimme siskoni perheen luona Espoossa, ja reissussa tapahtui yhtä sun toista ;) Pääsin käymään Ikeassa sekä Suomen suurimmassa? kierrätyskeskuksessa. Ikeasta löysin ihanan ja just sopivan pyöreän sivupöydän ja kierrätyskeskuksesta läjän LP-levyjä. Kuvia tulee tämän viikon mittaan. Ikeassa myös tutkailtiin alustavasti sitä Billy-hyllyä! Ens lauantaina käydään hakemassa se sitten Tampereen Ikeasta :)
Tuleva viikko on työrintamalla kiireinen, mutta yritän ladata kuvia jossain vaiheessa :)

Kiehtovaa alkavaa viikkoa sulle!

-Krista

lauantai 11. lokakuuta 2014

Kodinhoitohuoneen munklaus

Heippa!

Meidän kodinhoitohuone on kiva, hyvän kokoinen ja mun mielestä ihan toimiva. Kuitenkin on rasittavaa, että meidän sakki käyttää kodinhoitohuoneen ovea kulkemiseen sisälle ja ulos. Oon yrittänyt monesti ohjata, että mentäiskö nyt taas tuolta pääoven kautta? Mutta ei kauaa mene, kun taas rampataan toisesta ovesta :)
Tänään sitten munklasin kkhn niin, että sieltä ei kannata enää kulkea ;)
Tässä kuvaa ennen munkloota:
Kenkää. koulureppua, pusseja missä tyhjiä pulloja, pyykkikasoja ja muuta yäk! Ihana ovi siellä perällä kuitenki yrittää pitää jonkin sortin ihanuutta yllä :)


 Hir-vit-tä-vää!

                                                                

Munklauksen jälkeen näyttää jo paremmalta :)











Aijjettä, nyt tuntuu, että on taas jotain mieltä virkistävää saanut aikaan. Nyt sitte soffan nurkkaan odottamaan uutta Putouspläjäystä :)
Kivaa viikonloppua sulle!

-Krista



perjantai 10. lokakuuta 2014

Puutarha

Moi ja mukavaa perjantaita!!

Tässä Vain Elämää odotellessa on oivallinen aika pohtia ensi kesää ja puutarhaa. Meidän tontilla kasvaa kolme mäntyä, neljä syreeniä ja kaksi tuijaa. Voi kuinka pliisua? Todellakin! Aloitin jo viime kesänä prässäämään Jamppaa, että ensi kesänä tehdään kunnollinen puutarha! Ruusupensaita ja kaikkee :D Yllätys yllätys, tykkään ylikovaa englantilaistyylisistä puutarhoista ruusuineen päivineen. Haluaisin runsaan ja rehevän puutarhan, jossa voisin kökkiä ja kykkiä rikkaruohoja rapsutellen. Alla olevista kuvista haen inspiraatiota :)

Kohta taas rääytään ja huomenna kodinhoitohuoneen kimppuun. Luvassa siis kuvaa ennen ja jälkeen munklauksen... :D

-Krista-




Ihania, eikö vain? :)

torstai 9. lokakuuta 2014

Maisemoontia

Moi!

Torstaina soi torvisoitto, kaupungista kaupunkiin :) Tätä biisiä hoiloteltiin tänään lasten kanssa. Hyvää torstaita siis!
Tänään tykkäisin kertoilla vähän muistakin mukavista asioista, kuin vain sisutamisesta tai tuunaamisesta. Mun suuri haave on päästä käymään Isossa-Britanniasssa, Englannissa. Oi jeevana, ne nummet ihan kutsuu mua (pubeista puhumattakaan!) Tykkään enkusta, tykkään puhua enkkua. Läväytän sulle muutamia netistä poimittuja kuvia, että pääset sinäkin tunnelmaan :D

Mukavaa loppuviikkoa ja perjantaioloja sulle!

-Krista






ps. Seuraava postaus tulee olemaan puutarhasta, koska se on mun ens kesän GrandeProject!

-Krista-

tiistai 7. lokakuuta 2014

Kuvakehysten ja peilien tuunaus

Heips!

Lupailin laittaa kuvia kuvakehysten tuunauksesta. Samalla tuunasin valokuvakehykseksi myös Ikean peilit. Tuunaukseen käytin erilaisia papereita sekä kaksipuolista teippiä :)
Nyt nukkumaan, aamuvuoroputki alkaa :)

Öitä,
Krista







maanantai 6. lokakuuta 2014

Kierrätystä osa 2

Moi!!

Kyllä, eilen sitten siirreltiin huonekaluja... On se aina yhtä ihanaa :D Alla kuvaa olkkarista, jossa tv-tasona on nyt siis eteisen kenkäteline. Kuvia muista huoneista en nyt jaksanut otella...

Tällästä tänään, näkyillään taas :)

-Krista-

Mä jotenki niin tykkään tuosta tasosta nyt! Onhan se livenä tietty tuhat kertaa hienompi, mutta kyllä tunnelma välittyy?

Tämä on mun happywall2. Sukset on idea facebookin jostain sisustusryhmästä. Nuo valokuvakehykset oon tuunannu, laitampa seuraavan postauksen sitte niistä :) Tuolit tuunasin viime kesänä. Ne oli tummat, vihreällä sametti(!) kankaalla päällystetyt istuinosat... Kukan tilalle oon ettiny pyöreää sivupöytää. Jos tiedät mistä sellasen saan, huuda hep!

Kuvat tuli vähän väärässä järjestyksessä tänne, mutta tämä osio löytyy olkkarin ikkunan alta. Aarteita <3

Tuohon sohvan taa seinälle tulee se Billy-hylly! Siellä mun kaiffarit, James, Audrey ja Bob odottelee pääsyä johonkin uuteen paikkaan :)

Lähikuva kirja-aarteista. Mä näitä jaksaasin kuvata vaikka kameran rullan täyteen!

Tässä olkkari nyt toisesta kulmasta kuvattuna. Siellä näkyy aarre-osastoki hienosti :)



lauantai 4. lokakuuta 2014

Kierrätystä

Moikka!

Eilen perjantaina tein viikkosiivot ja siinä samalla aloin miettimään huonekalujen siirtelyä. Haluaisin olkkariin kirjahyllyn. Ikean Billy -hylly on mun mielestä nätti ja yksinkertainen. Se ei myöskään oo turhan syvä, joten se sopis tosi hyvin meidän olkkariin! TV-taso on kans meillä ihan liian iso. Se on Ikeaa myöskin, Lack -sarjaa, valkoinen. Sohvapöytä on yllätysyllätys myös Ikean Lack -sarjaa. Se menköön vielä, mutta tuo telkkaritaso pitäis saada vaihtoon... Joten! Huomenna sunnuntaina meillä siirrellään huonekaluja (JEE!!) Päädyin kierrätykseen :D Siirrän (tai Jamppa siirtää...) (Jamppa on siis meidän familyman) eteisen kenkähyllykön, josta on kuva täällä blogissakin, tv-tasoksi, Lack -taso lähtee pelihuoneeseen tasoksi ja pelihuoneen tv-taso siirtyy eteiseen kenkähylly/penkiksi! Laitan huomenna kuvaa tästä kaikesta... :D Alla vielä kuva Billy -hyllystä :)
Nyt nukkumaan!
-Krista-


Ja tämä siirtyy siis olkkariin telkkaritasoksi :)

torstai 2. lokakuuta 2014

Ovesta on moneksi

Terppa!

Viikonloppu lähestyy, TGIF! Alkaa jo väsyttää ja en malta odottaa la-aamua, kun saa nukkua ilman että kello herättää :)
Näin torstaina, kun perjantaiolo alkaa olla päällänsä, teen kuitenki vielä yhden tuunauspostauksen. Netissä törmäsin kauniiseen ideaan tuunata ovi. Pinterest on muuten sisustajan ja tuunaajan paratiisi! Sieltä saa ideaa ihan mihin tahansa. Jos et ole vielä Pinterestissä käynyt, mene äkkiä :)
Tässä kuitenkin ovi tuunaukseni, sen myötä tosi kivaa perjantaita sulle :)

-Krista-