perjantai 3. huhtikuuta 2015

Hyvää pääsiäistä!

Hei...

ja anteeksi piiiiiitkä postaustauko. Syynä laiskuus, saamattomuus, kevät sekä takatalvi!

Nyt kuitenkin ryhdistäydyn ja yritän postailla joka viikko jotain kivaa :) Maaliskuu maata näyttää, toden totta, jos ei pientä lumisateilua oteta huomioon. Täytyy myöntää, että se pieni lumisade ei tuntunut vielä missään, mutta kun alkuviikosta aamuvuoroon lähdin (6.15), meinasin lentää seljälleni ulko-ovella! Lunta oli valehtelematta satanut yön aikana 30cm! Voi aaargh! Mä oon kevät-ihminen, talvi sais nyt jo mennä menojaan... No, sulihan seki sitte aikasta nopsaa pois :)
Pari viikkoa sitten siivoilin ja järjestelin, sehän se on meitsin lempipuuhaa. Kyllä, myös siivoaminen. Eteiseen siirsin, arvoiselleen paikalleen, yhden lempiaarteistani. Siitä kuva alla.
Ostin Facebookista tuon ihanan ruusunaulakon, Kiitos Sari :) Sille olen etsinyt sopivaa paikkaa, ja tuossahan se sen paikka on. Siihen kehittelin jotain kivaa roikkuvaa jutskaa ja keksin nuo kehykset. Ne ensin roikkuivat ihan tyhjinä, kunnes muistin, että olen saanut sedältäni (Kiitos Tapsa) vanhoja kuvia sekä kirjeitä. Aarrelaatikko on täytetty kivalla pikkusälällä :)

Tässä lähikuvaa kehyksistä. Vasemmalla vanhoja postikortteja, jotka on osoitettu isäni tädille, Helmille. Hän on saanut ne sukulaisilta Amerikasta. Oikealla on kortti, jonka isäni isä on lähettänyt sisarelleen, Helmille, rintamalta. Kenttäpostia. Keskellä on perheemme tekemät kehut perheenjäsenistä <3


Blogaillaan taas pääsiäisen jälkeen!

<3 Krista