maanantai 20. heinäkuuta 2015

Kukkapenkki

Moi taas!

Tänään sain valmiiksi uuden kukkapenkkini! Kävin tuhlaamassa loputkin puutarharahani tälle kesää :) Tiesin, että alennusmyynnit ovat käynnissä myös puutarhapuolella, joten ei muutakuin kaupoollen! Plantagenilta löysin tosi kivasti kaikennäkööstä ja tosi kivasti oli vielä hyvälaatuusta kasvillisuutta myös meidän paikallisessa Agrimarketissa.
Sain vihdoinkin ostettua niitä himiöömiäni ruusuja!! Voi vitsit odotan jo ens kesää, toivottavasti kukkivat silloon. Mulla ei oo sellaasta vaihtoehtoa ollenkaa, että ne vois kuolla kupsahtaa. Jos niin käy, haen sitte totta viätä vaikka uusia, mutta ruusuja mun puutarhas pitää olla :D
Uuteen kukkapenkkiin muutti seuraavanlaisia kavruja: kelta-alppiruusu, puksipuu (2kpl), jaloritarinkannus(2), köynnösruusu, leijonankita(2), muurikello (2), jalokuunlilja (2), palloesikko (3),maanpeittoruusu "the fairy", ryhmäruusuja 3 kpl "voyage". Eli aikamoosen satsin sain hommattua :) Ylimahtavaa!! Kuvia alla :)

Alkuasetelma, eilen tein tämän. Laitoin sanomalehtiä läjän suoraan nurmikon päälle ja siihen sitten multaa.

Osa työkaluista :) Ostin tänään myös tuon kanttausraudan, joka näkyy etualalla. Siitä en kyllä enää luopuisi, ikinä. Sai tosi helposti ja nopsaa tehtyä siistin reunan kukkapenkkiin :)

Tässä valmista :) Voi että, kun näyttää luonnossa paremmalta, mutta kyllä tästä nyt vähä kuusalle pääsee :) Laudat laitoin kastelua ja rikkaruohojen nyppimistä helpottamaan.

Lähikuvassa muurikello :)

Lähikuvaa ryhmäruususta :)

Lähikuvassa ihana hortensia :)

Kiitos käynnistäsi, jatketaan kesän viettoa kukkaloistossa :)

<3 Krista