sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Heippa helmikuu!!

Jee, kevät lähestyy!! Kyllä, usko tai älä :)
Blogin pitoa on haitannut nyt muut harrastukset. Kuntosalilla on käyty tosi ahkerasti ja uudesta elämäntyylistä en enää luovu. Eilen oli karkkipäivä ja vetäisin irtokarkkeja puolisen kiloa. No joo, en pystyny syödä kyllä kaikkia, sen verran alkas häjyä tekemään :D Sääntönä meillä on, että jos ei syö karkkipäivänä kaikkia karkkeja, ne lentää roskikseen. Tämä siksi, ettei ne ala poltella tuola kaapissa sitten viikolla. Älä huokaile, ei niitä karkkeja kovin montaa roskiin heitetty :D
Kevätkausi on mulla aina tulppaaniaikaa. Valkoiset tulppaanit on mun suosikkeja tulppaaneista, mutta mikään ei vedä vertoja valkoisille tai vaaleanpunaisille ruusuille! Ruusuja sitten lähempänä kesää...Mulla on todella huonolla mallilla kukkamaljakkotilanne, mutta ei hätää. Eihän sen maljakon tarvi mikään Aaltovaasi ollakkaan! Olen kerännyt lasipurkkeja, kaikenkokoisia, ihan vain koska hamsteri oon. Herkkukurkkupurkki soveltuukin tosi hyvin kukkamaljakoksi. Sitä sitten vähän tuunasin nätimmäksi :)
Alla kuvia muista lasipurkki-ideoistani. Älä hyvä ihminen vie purkkeja lasinkeräykseen, vaan tuunaa niistä itselles vaikka ja mitä!!


Tässä ihanat tulppaanit. Lisäsin vain tuollaista "vanhan" väristä pitsinauhaa purkin ympärille ja hyvä tuli :)
Lasipurkkeihin laitoin myös tulitikut sekä astianpesutabletit.
Herkkänenäiselle (kuten minä) voi olla astianpesuaineet liian vahvoja, joten tuunasin siihen kannen tapetin palasta ja pitsinauhasta :)

Tässä kuva pitsinauhoista, että tiedät mitä tarkoitan vanhalla nauhalla. 
Ostin muuten tänään FB:n yhdeltä kirppikseltä jotain ylikivaa, saan sen keskiviikkona, joten until then...

Mukavaa viikkoa!

-Krista