sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Hiihtoloma!

Terse!

Meillä täälä Pohojammaalla alkaa nyt hiihtolomaviikko. Itse alootin vähän etuajassa, nimittäin sairaslomalla... Kuumetta nosteli loppuviikosta ja nyt alkaa taas elämä voittaa :)
Sori vaan, kun en ole blogia päivitellyt, en tiedä miten siinä nyt silleen on päässyt käymään!
Hiihtolomaviikolla ollaan menossa perheen kanssa Tallinnaan ja Espooseen sukulaisia tervehtimään, kivaa siis lomalla tiedossa :)
Puutarha-aihetta oon vähän teille jo esitellytkin. Viime viikolla hain kirjastosta oppaita ja opuksia, muutaman kirjan olen jo läpi lukenut/selannut ja vinkit talteen raapustanut. Kivasti aurinko on lämmittänyt ja sulattanut jo lunta nurmikolta, niin että pieniä hahmotuksia oon jo ehtinyt tehdä :) Haaveissa siintää suuuuuuri ruuuuusutarha, muutamilla muilla kukkasilla höystettynä, saa nähdä mitä lopuksi aikaan saan... Oon myös tehnyt sisustuksellisia hankintoja, ja ideoita pukkaa nyt ihan ovista ja ikkunoista. Pitäis vaan jotenkin saada kaikki toteutettua!

Palataan asiaan pikimmiten! Hyvää lomaa niille joilla sitä on, tsemppiä töihin niille joilla töitä on. Sekin on hieno homma, oikiasti.

-Krista-