keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Herkkua on siinä monenlaista...

Kyllä. Nyt tulee herkkulakkopäivitys.
Maanantaina alkoi herkuton elämä meitsillä. Maanantai ja herkkulakko... Ei kovin suotuisan kuuluisa kombinaatio :/ Mä en oo ikinä oikeastaan "vihannut maanantaita", niin kuin kovin moni ihminen tekee. Joten ehkä siitäkin syystä lakon aloitus ei tuntunut laisinkaan pahalta. Näinkö iisi-piisi -homma tämä nyt sitten on?? No. Tuli tiistai ja tuli Emmerdale. Emmerdale (joka on siis mun ehdoton suosikki ohjelma. Niinku evö.) on ollut se aika päivästä, kun nautin teetä ja keksejä. Tea and biscuits, niinku ne siellä Emmerdalessakin sanois. Tuo tunti (18-19) oli kyllä melko synkkää, koska kädet oli tottuneet kuljettamaan jotain herkkua ääntä kohti. Siinä sitten ei paljon Emmerdalesta mieleen jäänyt, kun yritin pitää ajatuksia irti, lähes kaikesta mahdollisesta, syömisestä!
Tiistaina alkoi myös päänsärky, jonka tiesin johtuvan sokerin puutteesta. Voin vaan kuvitella miten verensokeri on mennyt eestaas, heilunu ja horjunu ties mihin suuntaan. Mulla on ennenkin herkkulakon alussa käynyt näin. Selvisin tiistaista, mutta tänään keskiviikkona päänsärky iski melko voimallisesti. Migreenikkona erotan kyllä "sen" päänsäryn, joten tämä varmaan oli sitä sokerisärkyä :/ Tilanne parani särkylääkkeillä ja nyt tätä kirjoittaessa ei oikeastaan ole yhtään enää pää kipeä.
No tänään koin kivan yllärin. Posti kuljetti lappua, että postista saisi noutaa paketin! Lähettäjänä oli Cindy, pikkupikkuserkku Michiganista :) Ennen joulua lähetin hänelle paketillisen suomalaisia herkkuja sekä koriste-esineen (mini-pläkkilyhdyn). Hän siis vastavuoroisesti ilahdutti meidän perhettä amerikkalaisilla herkuilla :) Facebookkiin laitoin kuvan, ja yrityksen josko joku olisi antanut luvan edes maistaa herkkuja. Mutta kaikki ihanat ystäväni siellä, olivat sitä mieltä, että ehdottomasti ei saa maistaa! Voi ristus. Nyt on sitten herkut kaapin perällä odottamassa, eikä niitä nyt sitten oikeastaan tee edes mieli... (yeah right!)

Sellaasia kuulumisia tänään. Seuraavassa postauksessa käsitellään sitten tuunausta, laitan kuvaa vähän mitä kaikkea olen vuoden mittaan puuhastellut sillä saralla :) Tuuthan silloinkin mukaan!

Sydän,
Krista