sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Tauon jälkeen...

... On poutasää?
Tervetuloa takaisin blogielämään. Lähes vuosi edellisestä kirjoituksesta, tauko tuli lähes luontaisesti. En jaksanut, ei huvittanut, ei ollut mitään kirjoitettavaa. Nyt kun kelaan mennyttä vuotta, tapahtumia oli meidän elämäs kyllä ihan vaikka muille jakaa. Kaikki ei ollut niin mukavia, läheisillä ja tärkeillä ihmisillä oli vakavia sairastumisia, loukkaantumisia, jopa kuolemaa ja läheltä piti -tilanteita.
Mukavia juttuja viime vuoteen mahtui kuitenkin myös. Käytiin omalla väellä Lontoossa heinäkuulla, ja se oli mahtava reissu! Elämäämme tuli mukaan uusi kummityttö, Julia. Ennestään kummilapsia meillä on Jesse, Santeri, Ville, Helmi ja Nella. Kaikki tärkeitä ja lähellä sydäntä vaikka muutama täysi-ikäinenkin sakista löytyy 😊.
Edellisessä postauksessa kirjoitin, kuinka sain naapurikunnasta perheohjaajan sijaisuuden, joka kesti vuoden loppuun. Nyt voin suureksi ilokseni kertoa, että tuo toimi laitettiin lopulta auki, ja sain  siitä itselleni vakituisen työn! Aivan mahtava juttu, tykkään kovasti työstäni ja työyhteisö on vailla vertaa 💖💖💖
Viime huhtikuussa olin 6 viikkoa superdieetillä. Kyllä, Jutan superdieetillä. Oli raastavaa ja raskasta, mutta hyvä olo tuotti iloa ja sillä jaksoin kuurin läpi. Enää en mukaan lähtisi, koska elämä oli melko aikataulutettua syömisen suhteen. Sain pudotettua 8 kiloa, mutta varmasti on tullut kaikki takaisin, en oo edes viitsinyt käydä lähelläkään puntaria!
Siitä päästäänkin tämän vuoden teemaan, joka kohdallani on HERKKULAKKO!
Laitoin Facebookkiin päivityksen, jossa lyhyesti sanottuna, tykkäysten määrä = yhtä monta päivää lakkoa. Tykkäyksiä tuli muistaakseni 135, joten 9.1.17 aloitetaan ja n. 20.5. loppuu... Oon ennenki ollu lakossa, mutta liian lyhyessä, että siitä tulis pitempää hyvänolontunnetta. Kiellettyjen listalla on kaikki suoralta kädeltä herkuiksi miellettävät (karkit, suklaa, sipsit, pullat, keksit jne) Saan juoda Pepsi Maxia, koska se oli sallittua myös superdieetissä, voin syödä lättyjä hillolla. Siinäpä ne ehkä onkin... Dippi kasvisten kanssa on sallittua, samoin muutama Somersby silloin tällöin 😄.
HERKKULAKKO on se, mitä pääsette eniten blogista lukemaan, mutta myös  sisustusjutut tuunailuineen jatkuvat.

Mahtavaa vuotta 2017, nähdään taas 😊
Ps. Oon poistanut kommentointimahikset blogista, mutta FBssä on oma sivu, johon voi jättää terveisiä.